ClubExtra Zwolle

Beweegaanbod voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 4-12 jaar

Wat biedt de sportclub en voor wie is het?

SportExtra is een bewegingsprogramma voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 16 jaar en is een vervolg op ClubExtra.

 

SportExtra is een sportclub voor jongeren die sporten moeilijk of spannend vinden en daarom liever niet (meer) bij een reguliere sportvereniging sporten. Daarnaast is SportExtra bedoelt voor kinderen die al bij ClubExtra gesport hebben maar ouder dan elf jaar zijn. Ook zij kunnen doorstromen naar SportExtra.

 

Bij SportExtra staat plezier in bewegen voorop. Het maakt bij ons niets uit als je ergens niet goed in bent, we verzinnen verschillende spelvormen zodat uw kind overal aan mee kan doen. Bovendien gaan we op zoek naar waar je juist wél goed in bent en wat uw kind leuk vindt om te doen.

 

Bij SportExtra doen we allerlei verschillende sport- en beweegactiviteiten. Voorbeelden hiervan zijn hockey, basketbal en voetbal, maar ook ringzwaaien, trampolinespringen of stunten in de saltostoel. Bij de SportExtra les wordt je altijd uitgedaagd en bewegen kinderen weer met plezier!

Wanneer (+ hoe laat en waar) zijn de lessen?

Hogeschool Windesheim, gebouw S zaal 9

Dinsdag van 18.30-19.30

Dinsdag van 19.30-20.30

Vrijdag van 18.45-19.30

Wie zijn de lesgevers?

Michael IJsselstein

Frank Beekers

Wat zijn de kosten (hoe verloopt de betaling)?

De kosten van deelname aan SportExtra bedragen 150 euro per jaar. Stichting KIDS Zwolle werkt met automatische incasso’s , waarbij iedere maand 15 euro van uw rekening wordt afgeschreven (met uitzondering van maanden juli en augustus i.v.m. de zomervakantie). Bij aanmelding krijgt u een machtigingsformulier. Het is de bedoeling dat u deze invult en retourneert.

 

Wanneer u uw kind wilt afmelden voor ClubExtra dan dient u dit minimaal één maand van te voren schriftelijk bij de coördinator door te geven.

Wat te doen als het kind verhinderd is (hoe af te melden)?

Mocht uw zoon of dochter een keer niet naar de les kunnen komen, dan willen we graag dat u hem/haar afmeldt bij de lesgever. Wanneer u uw kind aanmeldt voor ClubExtra ontvangt u de contactgegevens van de desbetreffende juf of meester.

Contactgegevens

clubextrazwolle@gmail.com

Simone Dijkstra (coördinator ClubExtra)