Kidsclub Sport

Sport is voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar

Wat biedt de sportclub en voor wie is het?

Kidsclub Sport is voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar die behoefte hebben aan wat extra begeleiding tijdens het sporten. Dit kan voortkomen uit het feit dat uw kind een lichamelijk beperkt is, een chronische ziekte en/of een ontwikkelingsachterstand heeft. Wanneer uw kind hierdoor niet mee kan sporten bij een reguliere sportvereniging dan is dat heel erg vervelend. Kidsclub is er voor de kinderen die net een beetje meer aandacht nodig hebben.
Ieder kind wil met plezier aan sportactiviteiten kunnen deelnemen, ook als dat betekent dat ze wat meer aandacht of hulp nodig hebben. Bij Kidsclub Sport bieden we leuke sportactiviteiten met (intensieve) begeleiding. Zo kan uw kind, net als alle andere kinderen, ontdekken welke sport er bij hem past.
Belangrijk binnen Kidsclub Sport is dat kinderen op een ontspannen manier en spelenderwijs kunnen deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Wanneer kinderen zich in de lessen veilig voelen en plezier hebben, dan raken zij gemotiveerd om vaardigheden aan te leren en hebben ze de rust en ruimte om zich te ontwikkelen. Ook werken we tijdens de sport- en spelactiviteiten aan het zelfvertrouwen van uw kind.
In de lessen houden we rekening met de mogelijkheden en wensen van het kind. De lessen worden gegeven door een vaste lesgever in kleine groepjes (maximaal 6-8 kinderen).
Binnen Kidsclub Sport krijgen de kinderen de mogelijkheid te ontdekken welke sport hun voorkeur heeft en in welke sport uw kind zich graag verder zou ontwikkelen. Het streven is dat kinderen plezier ervaren bij Kidsclub en wanneer zij er aan toe zijn een passende sportvereniging kunnen vinden om zich verder te ontwikkelen in de sport naar keuze. Dit gebeurt in overleg met de coördinator.

Wanneer (+ hoe laat en waar) zijn de lessen?

  • De les vindt plaats op woensdag in de Twijn (onderwijscentrum), Boterdiep 5 te Zwolle, tussen 12:45 – 13:45 uur.

 

Tevens organiseren wij ook vriendjeslessen. Tijdens deze lessen mogen ouders, broertjes, zusjes en verdere familie of vrienden deelnemen aan de sportlessen om op deze manier de sportlessen bij Kidsclub te ervaren. Wanneer uw kind gaat starten bij Kidsclub ontvangt u een planning met daarop de data van deze vriendjeslessen.

Wie is de lesgever?

Myrthe Ho Sam Sooi

Wat zijn de kosten (hoe verloopt de betaling)?

De kosten voor Kidsclub Sport zijn 15 euro per maand. Dit wordt door Stichting Kids Zwolle maandelijks geïnd via automatische incasso. U krijgt hierover vanzelf bericht.

Wat te doen als het kind verhinderd is (hoe af te melden)?

Wanneer uw kind niet aanwezig kan zijn, dan kunt u hem of haar afmelden bij de lesgever (e-mailadres en telefoonnummer van de lesgever wordt bij de start van Kidsclub Sport in een planning doorgestuurd).

Wanneer er sprake is van afwezigheid voor langere tijd, neem dan contact op met de coördinator.

Contactgegevens

kidsclubsport@gmail.com
Floris (coördinator Kidsclub sport)