Kidsclub Zwemmen

Zwemmen is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar

Wat biedt de zwemclub en voor wie is het?

Kidsclub Zwemmen is voor kinderen die doorgaans wat meer begeleiding nodig hebben bij het zwemmen dan leeftijdsgenootjes. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat uw kind een beperking heeft. Met intensieve begeleiding leren wij uw kind zwemmen. En dan kan ook uw kind vol trots bij ons een zwemdiploma of certificaat halen!

 

Kidsclub Zwemmen is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar met een lichamelijke beperking, gedrags-, leer en/of ontwikkelingsproblematiek, maar ook voor kinderen met andere beperkingen die extra aandacht vragen.

Wanneer (+ hoe laat en waar) zijn de lessen?

Alle lessen van Kidsclub Zwemmen vinden plaats op zaterdagochtend in het zwembad van revalidatiecentrum de Vogellanden (Hyacinthstraat 66a, Zwolle). Er zijn drie zwemlesdagen.

Dinsdag: tussen 17:15 – 18:45
Woensdag: tussen 17:15 – 18:45
Zaterdag: tussen 08:30 – 12:30

Wie zijn de lesgevers?

Alle lesgevers bij Kidsclub Zwemmen zijn in het bezit van een bachelor diploma van de Calo Zwolle. Zij zijn ofwel afgestudeerd docent lichamelijke opvoeding, of afgestudeerd psychomotorisch therapeut.

Wat zijn de kosten (hoe verloopt de betaling)?

Kidsclub Zwemmen kost €32,50 per maand (*). Dit wordt door Stichting KIDS Zwolle maandelijks geïnd via een automatische incasso. U krijg hierover vanzelf bericht.

 

(*) De reden van de contributieverhoging is dat de gemeente een nieuwe subsidieregeling heeft waarbij de komende vier jaar elk jaar 25% op de door ons te verkrijgen subsidie wordt gekort.

Wat te doen als het kind verhinderd is (hoe af te melden)?

Wanneer uw kind (langdurig) ziek is kunt u uw kind afmelden bij de lesgever van uw kind. U ontvangt de contactgegevens van de lesgever wanneer uw kind start bij Kidsclub Zwemmen. Ook kunt u de lesgevers bereiken via kidsclublesgevers@gmail.com

Contactgegevens

kidsclubzwolle@gmail.com

Wilma Jeremiasse (coördinator Kidsclub zwemmen)