Stichting KIDS Zwolle

Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Over Ons

Stichting KIDS Zwolle verzorgt haar programma’s met tientallen vrijwilligers die opgeleid zijn als docent lichamelijke opvoeding of psychomotorisch therapeut. Daarnaast bestaat het bestuur uit vrijwilligers die allen affiniteit hebben met sport en kinderen. Zij hebben in hun werk allemaal (intensief) met deze doelgroep te maken.

Onder Stichting KIDS Zwolle valt een viertal sportclubs (ClubExtra, Kidsclub, Peuterclub en Sport2Go). Meer informatie over de betreffende sportclubs en hun aanbod vindt u op onze site. Iedere sportclub heeft een eigen kleur.

Het doel van Stichting KIDS Zwolle is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij reguliere sportverenigingen. Kinderen met bijvoorbeeld een motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte kunnen bij ons terecht.

Heeft u vragen of opmerkingen over ons aanbod of programma? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@kidszwolle.nl
Heeft u een specifieke vraag over één van de sportclubs binnen Stichting KIDS Zwolle, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van die sportclub. Het daarbij behorende email-adres vindt u onderaan de tekst van het betreffende sportprogramma.