Over Sport2Go

Een passende sportplek

Wat biedt de sportclub en voor wie is het?

Ons doel is om kinderen en jongeren een sportplek te bieden die bij ze past. Met name voor kinderen en jongeren die geen sportvoorkeur hebben is Sport2Go ontwikkeld. Zo leren de kinderen kennis maken met verschillende takken van sport, en komen ze er achter wat ze leuk vinden. Wanneer jij binnen Sport2Go één specifieke sport hebt gevonden die je erg leuk vindt, gaan wij samen met jou op zoek naar een goede club in de omgeving die aansluit op jouw wensen.

Sport2Go is een multisport aanbod: elke week worden er andere activiteiten aangeboden. Dat betekent dat je van alles kunt uitproberen! We gaan bijvoorbeeld volleyballen, klimmen, voetballen, trampoline springen of zaalspelletjes doen. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk: pas als je je veilig voelt, durf je nieuwe uitdagingen aan. En natuurlijk staat plezier daarbij voorop!

Sport2Go is opgestart als aanbod voor Sport In Ontwikkeling: een Zwols samenwerkingsproject waarin jeugdzorg en sport de krachten bundelen. Sport2Go is een eigentijds multisportaanbod: een initiatief van KIDS Zwolle.

Wanneer (+ hoe laat en waar) zijn de lessen?

De training vindt plaats op donderdag in zaal 9 van de Calo (Hogeschool Windesheim, Campus 2-6).

Groep 1 (basisschool leerlingen):  tussen 17:30-18:15
Groep 2 (12 jaar en ouder):  tussen 18:15-19:00

Wat zijn de kosten (hoe verloopt de betaling)?

Sport2Go is op dit moment gratis maar dit zal veranderen per 1 januari 2017.

Wanneer u uw kind wilt afmelden voor Sport2Go dan dient u dit minimaal één maand van te voren schriftelijk bij de coördinator door te geven.

Wat te doen als het kind verhinderd is (hoe af te melden)?

Bij verhindering ontvangen we graag een afmelding bij de lesgever. Bij aanmelding ontvangt u de contactgegevens van de desbetreffende juf of meester.

Wie is de lesgever?

De Sport2Go-leider is een docent bewegingsonderwijs die zelf al jaren voetbalt. Frank heeft veel ervaring bij ClubExtra en is gek op het uitvinden van nieuwe activiteiten. Hij gaat graag, samen met jou, die uitdaging aan!

Contactgegevens voor meer informatie

Sport2go@kidszwolle.nl Frank Beekers (coördinator Sport2Go)