Kinderen met een bewegingsachterstand

Kinderen met een bewegings-achterstand

PeuterKids is een bewegingsprogramma voor peuters met een ontwikkelingsrisico op het gebied van bewegen en gezondheid. Het programma is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het vergroten van de bewegingservaring, het plezier in bewegen, stimuleren van de motorische ontwikkeling en een gezonde leefstijl staan hierbij centraal.

PeuterKids wordt ondersteund door een kinderfysiotherapeut, een diëtiste en een orthopedagoog waardoor een multidisciplinaire aanpak kan worden nagestreefd.

Al vanaf jonge leeftijd zie je bij kinderen verschillen in bewegen en motorische ontwikkeling. De ene peuter leert gemakkelijk en snel terwijl de andere peuter bewegen moeilijk vindt. Wij bieden juist voor deze peuters een plek om samen met de ouders of verzorgers spelenderwijs vrijer en gemakkelijker te gaan bewegen en spelen. PeuterKids is te vergelijken met een gewone peutergymles, maar wel met het verschil dat uw peuter bij ons steun krijgt vanuit professionele hoek. Er wordt gespeeld en bewogen in kleine groepjes waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding.

INFORMATIE

Wanneer?
Vrijdag van 09:00 tot 09:45 uur

Waar?
Basisschool Krullevaar/Supernova
Muurmeesterstraat 27, Zwolle

Wie?
Lesgever: Anne van Driel

Info?
Coördinator: Anne van Driel

Hoeveel?
Contributie is € 20,00 per maand