Vrienden van KIDS Zwolle

Vrienden van KIDS Zwolle is opgericht om KIDS Zwolle financieel te ondersteunen bij het aanbieden van sport- en bewegingsactiviteiten voor kinderen en jongeren die een steuntje in de rug verdienen. De kinderen betalen contributie, maar dat is niet kostendekkend. Dat kan ook niet, omdat het hier gaat om een speciaal sport- en beweegaanbod en om kinderen die specifieke begeleiding en aanpassingen nodig hebben. Dat kost geld en dat is niet altijd door de ouders/verzorgers op te brengen. Het mag niet zo zijn dat kinderen niet kunnen meedoen, omdat de ouders/verzorgers dat niet kunnen betalen.

Werven van financiële middelen

Mede om die reden zet het bestuur van ‘Vrienden’ zich in om naast de subsidie van de gemeente Zwolle extra fondsen te werven voor dit goede doel. Dat doen wij door o.a.:
• Het organiseren van fondswervende activiteiten
• Werven en ontvangen van giften en donaties
• Werving en promotie van potentiële sponsors (bedrijven, sportverenigingen, sportteams etc)
• Aanvragen van financiële bijdragen bij fondsen en subsidienten
• Opzetten en onderhouden van een ‘Vriendengalerij’

Wij staan open voor andere creatieve ideeën en suggesties om onze doelen te realiseren. Wilt u hiervoor contact met ons opnemen dan kan dit via de contactpersoon van Vrienden van KIDS.

Steun ons en wordt onze ‘Vriend’!

Bent u enthousiast geworden door wat wij doen en wilt u ons ondersteunen? Word dan vriend en doneer een bijdrage op de bankrekening van de Vrienden van KIDS Zwolle. Met uw bijdrage kunnen wij meer kinderen leren bewegen, sporten, maar ook leren zwemmen voor een zwemdiploma; net als ieder ander kind!

Uw vriendschap betekent veel voor ons!
Spelen, sporten, ravotten. Hoe vaak staat u erbij stil dat dit niet voor elk kind vanzelfsprekend is? Sluit vriendschap met KIDS Zwolle en maak sport en bewegen ook bereikbaar en toegankelijk voor kinderen en jongeren die dat verdienen.

Wij zijn blij met al onze vrienden. Goede, grote of dikke vrienden, ze zijn ons allemaal lief. Wees welkom! Met een (jaarlijkse) donatie van bijvoorbeeld € 25,- per jaar zijn we al heel erg blij! Maar uiteraard is elk ander bedrag ook van harte welkom. U wordt in ieder geval opgenomen in onze Vriendengalerij op onze website, tenzij u daar bezwaar tegen heeft.

Sponsoring is ook een optie
Voor bedrijven, ondernemers, (bevriende) sportverenigingen of andere organisaties is het natuurlijk ook mogelijk om te sponsoren of op een andere manier de stichting te ondersteunen. We denken daarbij niet alleen aan het beschikbaar stellen van geld in ruil voor b.v. naamsvermelding, maar ook aan de mogelijkheid om tegen een bepaalde vergoeding voor uw bedrijf of onderneming een sportevenement te organiseren. Wij bespreken graag samen met u wat het beste bij u past.

Bankrekeningnummer Vrienden van KIDS: NL42RABO 0167139223

Met uw steun helpt u onze organisatie ons motto te realiseren:

‘Normaal waar het normaal kan, speciaal waar het speciaal moet’.

Bestuur Vrienden van KIDS Zwolle

Robert Cotterink
Robert CotterinkVoorzitter
Richard Hofsink
Richard HofsinkSecretaris
Justus Beth
Justus BethPenningmeester

Heeft u vragen?

 

Neem voor meer informatie contact op met Robert Cotterink: vrienden@kidszwolle.nl